Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS ERGONOMIC

Okos megoldás azoknak, akik elkötelezték magukat az egészséges, aktív ülés mellett.

A SpinaliS ERGONOMIC a SpinaliS-székcsalád legkisebb tagja, mégsem lehet oka semmilyen panaszra. A teljes SpinaliS élményt garantálja, ami azt jelenti, hogy az aktív ülés rendszerének minden előnyét biztosítja: mozgásban, formában és lendületben tart. Nem csak kívül, de belül is óvja használóját: a gerinc egyenletes terhelése mellett a vázizomzatot is erősíti, ezzel edzve természetes képességünket a helyes tartásra.

Miért érdemes az ERGONOMIC-ot választanod? Kedvező ára mellett hálós háttámlájának kialakítása pont a megfelelő helyen támasztja meg derekadat, így az aktív ülés közben megpihenve, hátradőlve is teljes lesz a kényelmi faktor. Az ERGONOMIC méreténél fogva az ifjabbaknak is kiváló, akár már 7-8 éves kortól ajánljuk, hogy gyermekeink már az ülőmunka világába vezető út elején, az iskolai évek alatt magukévá tegyék az egészséges ülés élményét, és ebből később se legyenek hajlandóak engedni - az egészségük múlik ezen!

Egy pillanatra sem kell lemondanod a dinamika és a komfort találkozásáról. Az ERGONOMIC segít neked:

  • egészségesen, helyesen, aktívan ülni
  • gerincedet, csigolyáidat egyenletes terhelésnek teszi ki, így elkerülheted a gerincsérvet
  • törzsizomzatod erősítésével visszanyerheted legjobb formádat
  • keringésed fejlesztésével fittebb, produktívabb leszel

Egészséged őre az ERGONOMIC

Mennyit áldoznál egy olyan gerincvédelmi koncepcióra, mely egyrészt évtizedekre szól, másrészt segíthet abban, hogy elkerüld (vagy enyhítsd a már kialakult) komoly gerincbántalmakat, amilyen a porckorongok kopásából következő folyamatos fájdalom, rosszabb esetben pedig a gerincsérv? Az ERGONOMIC - SpinaliS társaihoz hasonlóan - 10-15 éves befektetés, melynek minőségét a szlovén fejlesztés és gyártás, valamint az 1999 óta eladott 65.000 szék is igazolja.

Ingyenesen kipróbálhatod!

Ne vásárolj széket úgy, hogy előtte nem tesztelted alaposan, hiszen életed nagy részét ülve töltöd. Ennek az aranyszabálynak a jegyében szakpartnerünk, az Irodabutik ingyenes próbaszéket biztosít a SpinaliS típusokból, melyeket saját irodádban vagy otthonodban tesztelhetsz, akár több napig is! A részletekről a Próbaszék-szolgáltatásról szóló videóban tájékozódhatsz.

 

Keresd az ERGONOMIC-ot a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!