Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS HACKER

A SpinaliS HACKER a legnagyobb példányszámban értékesített Spinalis-modell szerte a világon. Tudd meg, miért van ez így!

A HACKER nem csak az informatikusok, IT-szektorban dolgozók kedvence, de újságírók, könyvelõk, programozók is nagy számban viszik, hiszen az aktív ülés rendszerének köszönhetõen a napi 10-12 órás ülést is egészségessé, sõt élénkítõvé varázsolja. A HACKER dinamizmusa egy pillanatra sem fogja hagyni, hogy lendületed, figyelmed lankadjon. Erejét hatékonyan kölcsönzi számodra is.

A HACKER háttámlájának kialakítása speciális: egyszerre hálós, középvonalában mégis tökéletes támasztás ad a gericnek, ha az aktív ülés közben hátradõlünk és megpihenünk. Magas minõségû kárpitozása és hálója nem nyúlik, nem fakul ki. A háttámla magasságával a karfák és a deréktámasztó zóna magassága is szabályozható, egyénre szabható, emellett természetesen a teljes szék magassága is szabályozható gázlift segítségével. A konstrukció tartósságát jelzi, hogy élettartam-garanciát vállalunk rá, így ma már nem ritkák a 10-15 éves HACKER-ek sem.

A HACKER elhozza a fájdalommentes ülés világát

Akár már küzdesz derékbántalmakkal, akár a megelõzés helyes ösvényére lépnél, a HACKER az egyik legjobb választás. Évtizedekre szóló gerinckoncepciója a termék kivételes tartósságával párosulva segíthet neked, hogy számos fájdalmas perctõl, naptól, sõt hónaptól kíméld meg magadat. A HACKER segít az alábbiakban:

  • aktívan tartja a gerincet és erõsíti a törzsizomzatot
  • egyenletessé teszi a gerincoszlopra jutó terhelést, segít elkerülni a porckorong-sérvet
  • élénkíti a keringésed, fittebb, egészségesebb leszel tõle
  • a derék mellett a nyak és a váll-öv területét is felpezsdíti

Szerezd meg a HACKER-t kockázatok nélkül!

Szakpartnerünk, az Irodabutik egyedülálló próbaszék-lehetõséggel segít téged abban, hogy kockázatmentesen és ingyenesen kipróbálhasd a SpinaliS-t, ráadásul mindezt saját otthonodban vagy irodádban, akár több napig is! Nézd meg ebben a videóban, miért érdemes próbaszék-szolgáltatással tesztelned vásárlás elõtt a SpinaliS HACKER-t!

 

Keresd a HACKER-t a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!