Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS SPIDER

A SPIDER behálóz és magával ragad, ha nem figyelsz! Az egyik legvagányabb SpinaliS szék formavilágát az ívek dominálják, melyneknek nem csak esztétikai jelentőségük van (bár tény, hogy igen dögösek).

A SPIDER háttámlájának felülete az átlagosnál nagyobb, de nem ez benne az igazán érdekes, hanem a deréktámasz magasságában kiképzett két oldaltámasz, mely tökéletesen körülöleli a gerinced, és egyben megtámasztja a szükséges pontokon is. Ez kiegészíti az aktív ülés dinamikáját. A pihentető percekben, mikor hátradőlsz, a szék éppúgy gondoskodik egészségedről, mint amikor a mozgó ülőlap nyújtotta előnyöket élvezve szabadon szárnyalhatsz - természetesen ülve! Mind a karfák, mind pedig a háttámla teljes magassága (ezzel a gerinctámasz is) beállítható, személyre szabható.

Több színben, valamint kevert színkombinációkban is megszerezheted, így téve még vagányabbá az egyébként is dinamikus formavilágot! A speciális színkombinációkat keresd szakpartnereinknél!

Eláruljuk, miért fogod imádni a SPIDER-t:

  • hosszútávú gerincvédelmi koncepciót kínál, nem csak eseti megoldást
  • már az első hetek után enyhítheti derékfájdalmaidat
  • használatával az ülés kínzó gyilkosból egészséges, aktív folyamattá válik
  • közérzeteden is érezni fogod, hogy az aktív ülés felpezsdít, újra feltölt energiával

A SpinaliS SPIDER az egészséged őre

Nem csak a felhasználók, de a szakértők is állítják: az aktív ülés, melyet a SpinaliS-al megvalósíthatsz, nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az ülőmunkából eredő, ma már népbetegségnek számító gerincbántalmakat elkerülhesd vagy ha már kialakutak, tüneteit enyhíthesd. Olvasd el a SpinaliS-al kapcsolatban az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményét!

Próba nélkül ne bízz egy székben sem!

Nem árulunk zsákbamacskát, a SPIDER-t ingyenesen, saját otthonodban vagy irodádban is kipróbálhatod, ha próbaszéket kérsz szakpartnerünktől, az Irodabutiktól.

 

Keresd a SPIDER-t a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!