Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS STYLIST

A SpinaliS STYLIST megváltást jelenthet fodrászoknak, sminkeseknek és a szépségipar más területén dolgozóknak, hiszen úgy garantálja a mozgás teljes szabadságát, hogy az kombinálódik az ülés kényelmével és a gerincvédelmi koncepcióval is.

A STYLIST sokkal több, mint egy szék, vagy egy ülési segédeszköz, hiszen az aktív ülés minden előnyét képes számodra garantálni. Ilyen előny például, hogy gerincoszlopod egyenletes terhelést kap, így elkerülheted a derékfájást, sőt hosszabb távon akár a gerincsérvet is. A STYLIST egy komplett gerincvédelmi koncepció megtestesülése, kifejezetten a speciális munkakörökben dolgozóknak.

Magasságban gázlift segítségével széles skálán állítható, így akár olyan magasra is emelheted, hogy a lábad szinte le sem ér. A STYLIST természetesen ebben az esetben is teljesen stabil marad, miközben a derekat tartó hátív a megfelelő helyen nyújt alátámasztást, ezzel garantálva, hogy az ülés nem csak egészséges, de kényelmes is lesz.

A STYLIST-ot szeretni fogod, mert

  • a törzsizomzat erősítésével óvja a gerincedet
  • felveszi a küzdelmet a derékfájdalommal
  • aktív ülés a mozgás teljes szabadságával
  • élettartam-garanciás
  • lendületben és formában tart

Mit ad neked a STYLIST?

Manapság népbetegség a különböző ülőmunkákból fakadó derékbántalmak és gerincbetegségek széles csoportja, melyek mind-mind a passzív, helytelen ülésre vezethetőek vissza. A legjobb dolog, amit a STYLIST megtehet érted, az az aztív ülés garantálása, ezzel pedig az évtizedes ülőmunka okozta panaszoktól való megszabadítás (vagy ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy még nem alakultak ki, akkor preventív jelleggel maga a megelőzés). Olvasd el az ezzel kapcsolatos szakvéleményt, melyet az Országos Gerincgyógyászati Központ adott ki.

Próbáld ki!

A STYLIST csak arra vár, hogy saját munkakörnyezetedben, akár egy hétig is, teljesen ingyenesen leteszteld. Ebben tudunk segítséget nyújtani. A részletekért kattints ide.

 

Keresd a STYLIST-ot a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!