Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS NAVIGATOR

Magasan a legjobb - hirdeti mindenféle értelemben a SpinaliS NAVIGATOR, hiszen amellett, hogy reprezentációs célokra ez a legkiválóbb SpinaliS szék, extra-magas háttámlája tökéletesen alkalmassá teszi akár a két méternél magasabb felhasználóknak is.

A NAVIGATOR extra-magas háttámláját - testvéreihez hasonlóan - ergonómiai szempontok szerint alakították ki, így az aktív ülés közben megpihenő, hátradőlő derekat, hátat is tökéletesen megtámasztja. A háttámlával együtt a szék karfáit és teljes magasságát is testre szabhatod!

A NAVIGATOR az egészség új dimenzióihoz navigál, hiszen garantálja az aktív ülés rendszerét, mellyel jó eséllyel elkerülheted az ülőmunkából származó egészségügyi panaszokat, vagy kialakult tüneteket is enyhíthetsz. Mindezt pedig évtizedes koncepció keretében teheted meg, hiszen a SpinaliS székek tartóssága legendás: élettartam-garanciát adunk rájuk!

A NAVIGATOR-t azért fogod imádni, mert

  • teljes védelmet nyújt gerincednek, évtizedes távon is
  • megelőzheti a derékfájást, de a kialakult tüneteket is enyhítheti
  • európai minőség, tartós konstrukció
  • felfrissít, új lendületet ad számodra
  • megerősíti a törzsizomzatot, mely segít a helyes tartásban

Mit nyújt a NAVIGATOR?

Az egészség manapság a legnagyobb kincs, amit pénzért nem vehetünk meg. Ez persze nem teljes igaz, hisz tudatos hozzáállással komoly befektetéseket eszközölhetünk egy fájdalommentes jövőbe, ami számtalan későbbi költségtől és gyötrődéstől kímél meg minket. A NAVIGATOR pontosan ilyen befektetés, hiszen olyan komoly elváltozásoktól menthet meg, mint a porckorongok kopása, vagy az ezekből súlyosabb esetben következő gerincsérv. Ne várd meg, hogy ezek a ma már népbetegségnek számító kínok téged is elérjenek és gyötörjenek. Olvasd el az ezzel kapcsolatos szakvéleményt, melyet az Országos Gerincgyógyászati Központ adott ki.

Próbáld ki!

Mi bízunk a NAVIGATOR képességeiben, de nem kérjük, hogy "vakon" te is így tegyél, ezért hoztuk létre szakpartnerünkkel az ingyenes próbaszék-szolgáltatást. A részletekért kattints ide.

 

Keresd a NAVIGATOR-t a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!