Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS BASIC

A legelső SpinaliS szék, mely kereskedelmi forgalomba került, a BASIC volt, és a népszerûségét, valamint a rendszer átgondolt voltát az jelzi a legjobban, hogy az azóta megjelent számtalan más testvére mellett a BASIC továbbra is gyártásban és forgalomban van.

A BASIC - hasonlóan a legtöbb SpinaliS székhez - teljes magasságában állítható, emellett azonban a háttámla és a kartámasz egymással szinkronban külön is mozgatható, ezáltal lehet mind a derék támasztását, mind a karok alátámasztását is precízen beállítani. A jó beállítás az egészséges ülés alapja.

Mivel a BASIC-et 1999-től gyártják, gyakorlatilag a SpinaliS termékcsalád előfutára és protoípusa is volt egyben. Mindkét feladatát kiválóan teljesítette és teljesíti is a mai napig, hiszen ezrek egészségre vigyáz a napi 8-12 órás ülőmunka során. Kiemelkedően magas gyártási minőségének köszönhetően a mai napig szolgálatban állnak olyan példányok, melyeket 17 éve adtak el, és valóban semmi bajuk. Tedd őket próbára te is!

A BASIC azért lesz a kedvenced mert

  • teljes gerincednek és mozgásszervi rendszerednek egészséges
  • segít megelőzni a derékfájást és enyhíti a már fennálló tüneteket is
  • 10+ évig is szolgálni fog téged egy-egy darabja
  • az aktív üléstől felpezsdülsz, új lendületet nyersz
  • megerősíti a törzsizomzatot, mely segít a helyes tartásban

Mit nyújt a BASIC?

Áldoznál arra, hogy 10-20 év múlva ne fájjon a derekad az addigra már sokezer székben töltött munkaórától? Költenél arra, hogy elkerülhesd a nagy valószínûséggel kialakuló porckorong-bántalmakat, rosszabb esetben a porckorong(gerinc)-sérvet? Ha a válaszod igen, akkor itt a lehetőség, nincs több kifogás. Nem csak a 65.000 boldog SpinaliS-tulajdonos ért egyet a rendszer hatékonyságában, de a szakértők is. Olvasd el az ezzel kapcsolatos szakvéleményt, melyet az Országos Gerincgyógyászati Központ adott ki.

Próbáld ki!

Mi bízunk a BASIC képességeiben, és ezt szívesen bocsájtjuk próbára is. Te is tesztelheted, ingyenesen, saját munkakörnyezetedben, akár egy hétig is. A részletekért kattints ide.

 

Keresd a BASIC-et a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!