Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS APOLLO

Az APOLLO elsősorban a női szíveket fogja megdobogtatni, hisz robosztusabb kialakítású társaihoz képest kecsesebb, nőiesebb, kisebb szék, mely azonban a teljes SpinaliS egészségvédelmi rendszert magában hordozza.

A vékonyabb háttámla és ülőlap mellett a karfák távolsága is kisebb, emellett azonban magasságban állíthatóak, így a háttámla pozíciója és a kartámasz magassága is tökéletesen testreszabható, ahogyan a szék teljes magassága is (gázlift segítségével).

Az APOLLO európai gyártmány, Szlovéniában készítik, így a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. Három év garancia mellett ezek a székek nem ritkán 10-15 évig is üzemelnek, hiszen mûanyag alkatrészt gyakorlatilag nem tartalmaznak, vázuk teljes egészében fémből van. Egy APOLLO-t megemelve már súlyán is érezni fogod, hogy komoly konstrukcióval állsz szembem. Partnerünktől emellett rendszeres, teljes karbantartást is rendelhetsz a székhez, mely garantálja, hogy valóban évtizedes befektetésre tegyél szert, melynek kamatait egészséged hálálja majd meg.

Az APOLLO-t azért fogod szeretni, mert

  • komplex védelmet nyújt gerincednek, hosszabb távon is
  • megelőzhető a derékfájás, de a kialakult tüneteket is enyhíti
  • európai minőség, tartós konstrukció (élettartam-garancia)
  • felfrissít, új erővel tölt fel az aktív ülés
  • megerősíti a gerincedet körülölelő törzsizomzatot

Mit nyújt az APOLLO az egészségednek?

Mindenekelőtt hosszú távú megoldást az üléssel, az ülőmunkával kapcsolatban. A hagyományos székekkel szemben az APOLLO az aktív ülés segítségével folyamatosan, egyenletesen terheli a gerincet, így egyszerre visszaerősíti az azt körülölelő és tartó törzsizomzatot, másrészt segít elkerülni, hogy csak a negyedik és ötödik csigolya közti porckorong kopjon ki, mely kopás a porckorong-sérv előfordulásáért 95%-ban felel. Ha a gerincfájással, derékfájással kapcsolatos tüneteid már kialakultak, azokon is enyhíthetsz, hisz a törzsizomzat megerősítése mindenképpen használni fog. Olvasd el az ezzel kapcsolatos szakvéleményt, melyet az Országos Gerincgyógyászati Központ adott ki.

Próbáld ki!

A próba a legfontosabb, és az APOLLO-t ráadásul ingyenesen tesztelheted akár saját munkakörnyezetedben is. A részletekért kattints ide.

 

Keresd az APOLLO-t a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!