Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS DENT

A SpinaliS DENT nem titkolt célja, hogy azok egészségéről gondoskodjon, akiknek az a hivatásuk, hogy másokon segítenek. A DENT nem csak a fogorvosoknak, de az egészségügyi dolgozók széles körének jelentheti az egészséges, aktív ülést, miközben kiemelten fontos gyógyító tevékenységükkel másokon segítenek.

A DENT szék csak ránézésre egy szék, valójában sokkal inkább egy komplett mozgás-studió, mely a szabadalmaztatott SpinaliS aktív ülés rendszernek hála tartósan végzett ülőmunka közben is gondoskodik arról, hogy gerincünk egyenletes, helyes terhelésnek legyen kitéve, emellett pedig biztosítsa egy hagyományos szék minden kényelmi funkcióját.

A DENT nem rendelkezik klasszikus karfákkal, hiszen kialakítása során figyelembe vették, hogy a helytakarékosság és a mozgás szabadságának garantálása a legfontosabb. A háttámlaként szolgáló ergonomikus ív azonban tökéletesen megtámasztja derekadat, emellett a teljes szék magassága szabályozható gázlifttel.

A DENT imádnivaló, hiszen:

  • védi és fejleszti mozgásszervi rendszered, gerinced
  • megkímél a derékfájdalmaktól, de a már kialakult tünetekkel is harcol
  • igen kis helyen elfér, mégis garantálja az aktív ülést
  • európai gyártámány, tartóssága legendás
  • az aktív ülés egész nap formában és lendületben tart

Mit adhat neked a DENT?

Elsősorban egészséget, ezt pedig nem kell külön magyaráznunk, hiszen te is azon dolgozol, hogy mások egészségéről gondoskodj. Ez a legtöbb, amit adhatunk egymásnak, a DENT pedig erre lett felépítve. Nem csak ma, de az elkövetkező évtizedekben is gerinced egészségének őre lesz, hiszen az aktív ülés évtizedes gerincvédelmi koncepció, mely a törzsizomzat erősítésével és a gerinccsigolyák közti porcok egyenletes terhelésével nagyban segíthet megelőzni a porckorongok kopását és akár a később kialakuló gerincsérvet is. Olvasd el az ezzel kapcsolatos szakvéleményt, melyet az Országos Gerincgyógyászati Központ adott ki.

Próbáld ki!

A DENT csak arra vár, hogy saját munkakörnyezetedben, akár egy hétig is, teljesen ingyenesen leteszteld. Ebben tudunk segítséget nyújtani. A részletekért kattints ide.

 

Keresd a DENT-et a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!