Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS RODEO

A SpinaliS RODEO egy igazán vagány ülőalkalmatosság, mely persze nem csak formája miatt több, mint egy egyszerű szék: aktív üléssel védi gerincedet.

A RODEO eddig főleg a skandináv piacon hódított Európában, azonban itt az ideje, hogy mi is megismerkedhessünk vele. Különleges formavilág egyesül az aktív ülés rendszerével, mely az ülőmunkával kapcsolatos népbetegségektől (mint a derékfájás, a gerincsérv) is megvédhet.

A RODEO emellett rendelkezik a klasszikus székek kényelmével, és a mozgó ülőlap mellett egy speciálisan kialakított deréktámasztó ívvel is, ami a komfortot hivatot garantálni.

Otthonra vagy irodába vinnéd? Tökéletes választás, testalkattól függetlenül: 160 centitől 220 centiig bárki meg tudja ülni, és még élvezni is fogja az így végzett munkát, hiszen a RODEO felpezsdíti keringésedet is, kondiban tartja törzsizmaidat és ilyen módon még a szívbetegségek kockázatát is csökkentheti. Lehet egészségesen ülni, ehhez pedig csupán egy SpinaliS székre van szükséged!

A RODEO elkápráztat majd, hiszen

  • védi gerinced, erősíti törzsizmaidat
  • elkerülheted vagy enyhítheted vele a derékfájdalmakat
  • szabadalmaztatott aktív ülés rendszere kondiban és lendületben tart
  • élettartam-garancia

Mit adhat neked a RODEO?

Mennyit áldoznál arra, hogy a manapság egyre nagyobb valószínûséggel bekövetkező derékbántalmakat elkerülhesd? Ez nem csak egyszerû fájdalom: a hagyományos, passzív ülés ebben a pillanatban is koptatja csigolyáid közti porckorongjaidat, mely évtizedek múltán annyira tönkremegy, hogy felléphet akár a porckorong-sérv is. Ez még súlyosabb fájdalmakkal járhat, mint az egyszerû derékfájás, és érdemes előrelátó módon még ma tenni ellene. A SpinaliS székcsalád székei pontosan ebben segíthetnek. Olvasd el az ezzel kapcsolatos szakvéleményt, melyet az Országos Gerincgyógyászati Központ adott ki.

Próbáld ki!

A RODEO csak arra vár, hogy saját munkakörnyezetedben, akár egy hétig is, teljesen ingyenesen leteszteld. Ebben tudunk segítséget nyújtani. A részletekért kattints ide.

 

Keresd a RODEO-ot a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!