Ahol a hagyományos ülés véget ér,

ott kezdődik a SpinaliS és az egészség birodalma!

 

SpinaliS SMART

Kevés a helyed, mert olyan speciális környezetben dolgozol, ahol nincs megfelelő tér egy egészséges székhez? Mostantól nincs kifogás, hiszen itt a SpinaliS SMART, mely kis helyre sûríti az aktív ülés minden előnyét!

A SMART kétféleképpen takarékoskodik: egyrészt háttámlája igen kicsi (ettől függetlenül a megfelelő ponton tökéletes alátámasztást tud adni a derekadnak, ha úgy döntesz, hogy hátradőlsz), másrészt karfái sincsenek. Ez akkor lehet előnyös, ha olyan a munkakörnyezeted, ahol karfára valamilyen okból nincsen szükséged.

A karfa és a teljes háttámla hiánya azonban nem jelent semmilyen funkciócsökkenést az aktív ülés tekintetében, hiszen a SpinaliS rendszer szabadalmaztatott mozgó ülőlapja, a speciális ötvözetből készült rugós megoldás, és az ezekhez kapcsolódó kiemelkedően magas minőségű fém alkatrészek és kárpitozás ugyanúgy megtalálható benne. Bátran vállalunk rá élettartam-garanciát, hiszen a legtöbb eladott SpinaliS modell 10 évnél is jóval tovább teszi a dolgát hibátlanul. Itt az ideje, hogy kipróbáld te is!

A SMART-ot azért fogod szeretni, mert:

  • nem csak gerinced, de mozgásszervi rendszeredet is védi
  • harcol a derékfájás ellen, preventív módon is
  • igen kis helyen elfér, mégis garantálja az aktív ülést
  • jellemzően 10 évnél is tartósabb
  • az aktív ülés felráz, energiával tölt fel
  • javítja a keringést, erősíti a törzsizomzatot

Mit ad neked a SMART?

Elsősorban egészséget, márpedig manapság az a legnagyobb kincs. Az aktív ülés nem csak élmény, de egyben egy hosszútávú gerincvédelmi koncepció is, melynek keretében a szék segít neked egészségesen ülni. Ezt elsősorban a törzsizomzat visszaerősítésével éri el, mely a hagyományos, passzív üléstől a mozdulatlanság következtében elgyengül. Ezen felül a csigolyákat is védi, hiszen az ülésből fakadó terhelés nem csupán a 4. és 5. csigolya közt jelentkezik (95%-ban itt bukkan fel a gerincsérv is, nem véletlenül), hanem egész gerincoszlopod egyenletes és elosztott terhelést kap - hála a mozgásnak. Olvasd el az ezzel kapcsolatos szakvéleményt, melyet az Országos Gerincgyógyászati Központ adott ki.

Próbáld ki!

Szeretnénk, ha neked is a saját tapasztalataid miatt lenne jó véleményed a SpinaliS-ról, ezért ingyenesen biztosítunk számodra akár egy hétre is saját munkakörnyezetedbe próbaszéket. A részletekért kattints ide.

 

Keresd a SMART-ot a vásárlás gombra kattintva szakpartnereink friss kínálatában, a hozzá kapcsolódó ingyenes szállítással és szereléssel együtt. Az aktuális árakról is a gombra kattintva tájékozódhatsz.

 

Próbáld ki saját irodádban, otthonodban ingyenesen!

Így működik a próbaszék:

Ne vásárolj zsákbamacskát, teszteld a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy saját magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

Kattints a részletekért!

Vélemény hozzáértőktől

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményt adott ki a SpinaliS rendszerről, melyet ide kattintva olvashatsz.

Ingyenes kiszállítás minden SpinaliS székünkre!

Bármelyik SpinaliS-t is választod, ingyenesen szállítjuk házhoz. A legkényelmesebb megoldás székvásárlásra.

Egészségpénztárra is vásárolhatod!